בזמן שקראתי את הסיפורים ואת הבלוג המטורף  באתר הזה (ואני מתחילה להתחרפן בצורה מדהימה), חשבתי על הדרך הטובה ביותר לספק את הצרכים המיניים שלי, שלאחרונה היו כמעט מכריעים. הצרכים המיניים שלי בנסיבות כאלה הם קשירה , BDMS – להיות קשורה, חגורה או אזוקה למוט מפזר קרסול. אני אוהבת משהו שיגביל את הניידות שלי, ובמקביל הופך את הכוס, התחת והפה שלי לנגישים לחלוטין לגחמותיו.

הפגיעות שלי מוציאה ממנו תוקפנות מינית שגורמת לי להירטב מציפייה. בזמן שמייק עושה לי את שלו, אני שותקת וצייתנית, מה שמכניס אותי למצב של התקדמות.

כשחשבתי על כך, תהיתי לגבי המנהגים והסטיות המיניות שלנו, איך הגענו ליהנות מהן, ועד כמה הן נפוצות בקרב זוגות נשואים אחרים. תהיתי גם אילו פעילויות מיניות הן טאבו עבורנו, שעשויות להיות פופולריות בקרב זוגות אחרים.

אז, השאלות שלי לכל החיות הלוהטות והסקסיות שלכם הן:

  • אילו פרקטיקות מיניות, פטישים או סקס מוזר את/ה נהנה/ת מהן שיפתיעו או יעוררו שערורייה בחברות שלך?
  • אילו מנהגים מיניים הם "לא" קשה עבורך, שעשויות להיות נפוצות בקרב זוגות נשואים אחרים?
  • וכמובן, השאלות "למה ולמה לא": למה אתם חושבים שאתם אוהבים או לא אוהבים את הדברים האלה?
  • האם יש משהו שניסית בעל כורחי ו"באת" ליהנות ממנו?

תפריט נגישות